• Avis Legal

  En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, s’informa a l’Usuari que el titular de la present pàgina web (en endavant, la “Pàgina Web”) és Marta Farré i Corbera (en endavant, “La Singratalla”), i les seves dades de identificació són les següents:

  Direcció de l’oficina d’accés: Rambla Dr. Pearson 18, baixos; 25620 Tremp (Pallars Jussà-Lleida)

  CIF: 38105766X

  L’Usuari podrà fer les seves consultes enviant un correu electrònic a llibreria@lasingratalla.com.


  1. Accés i funcionament de la Pàgina Web

  L’Avís Legal regula l’accés i ús dels Usuaris a la Pàgina Web i té per objecte permetre la participació dels Usuaris amb la finalitat de poder comprar qualsevol dels productes oferts per La Singratalla en el seu lloc web a canvi de la contraprestació corresponent. L’accés està obert al públic en general, sense cap mena de restricció.


  2. Ús de la Pàgina Web

  L’Usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts de la Pàgina Web, estant obligat a:

  1. Facilitar informació fefaent i exacta en relació amb les dades sol·licitades als diferents formularis, i mantenir-la actualitzada mentre faci ús de la Pàgina Web;
  2. No incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic;
  3. No difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfoba, discriminatòria per raó de raça, sexe, ideologia, religió o que de qualsevol forma atempti contra la moral, l’ordre públic, els drets fonamentals, les llibertats públiques, l’honor, la intimitat o la imatge de tercers i en general la normativa vigent;
  4. No provocar danys en els sistemes físics i lògics de la pàgina web, dels proveïdors de La Singratalla o de terceres persones, ni introduir ni difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats;
  5. No utilitzar els continguts de la pàgina web i la informació de la mateixa per a remetre publicitat, o enviar missatges amb qualsevol altre fi comercial, ni per recollir o emmagatzemar dades personals de tercers;
  6. No intentar accedir i, si s'escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d'altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.

  La Singratalla es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en la seva pàgina web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal. Per això, recomanem que l'Usuari llegeixi periòdicament el present Avís Legal i la resta d’informació de la Pàgina Web.


  3. Responsabilitats

  a) Responsabilitat per l’ús de la Pàgina Web: L'Usuari és l'únic responsable de les infraccions en què pugui incórrer o dels perjudicis que pugui causar per la utilització de la Pàgina Web, quedant La Singratalla exonerat de qualsevol classe de responsabilitat que pogués derivar-se de les accions de l'Usuari. 

  La Singratalla emprarà tots els esforços i mitjans raonables per facilitar informació actualitzada i fefaent en la pàgina web. No obstant això, La Singratalla no assumeix cap garantia amb relació a la presència d'errors o possibles inexactituds i / o omissions en cap dels continguts accessibles a través d'aquesta pàgina web. 

  L'usuari és l'únic responsable davant de qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra La Singratalla basada en la utilització de l'web per l'usuari. Si és el cas, l'usuari assumirà totes les despeses, costos i indemnitzacions siguin irrogats a La Singratalla amb motiu d'aquestes reclamacions o accions legals.

  b) Responsabilitat pel funcionament de la Pàgina Web: La Singratalla exclou tota responsabilitat que es pogués derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic. 

  Així mateix, també s'exclou qualsevol responsabilitat que pogués derivar per retards o bloquejos en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic causat per deficiències o sobrecàrrega en les línies telefòniques o a Internet, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora de control de La Singratalla. Aquesta està facultada per a suspendre temporalment, i sense previ avís, l'accessibilitat a la pàgina web amb motiu d'operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

  c) Responsabilitat per contingut: La Singratalla no es farà responsable, llevat en aquells extrems als quals obligui la Llei, dels danys o perjudicis que es poguessin ocasionar per l'ús, reproducció, distribució o comunicació pública o qualsevol tipus d'activitat que realitzi sobre els textos i / o fotografies que es trobin protegits per drets de propietat intel·lectual pertanyents a tercers, sense que l'usuari hagi obtingut prèviament dels seus titulars l'autorització necessària per dur a terme l'ús que efectua o pretén efectuar. 

  D'altra banda, La Singratalla no serà responsable per la informació enviada per l'usuari quan no tingui coneixement efectiu que la informació emmagatzemada és il·lícita o que lesiona béns o drets d'un tercer susceptibles d'indemnització. En el moment que La Singratalla tingui coneixement efectiu que allotja dades com els anteriorment referits, es compromet a actuar amb diligència per retirar-los o fer impossible l'accés a ells.

  En tot cas, per interposar qualsevol reclamació relacionada amb els continguts inserits en qualsevol de les seccions de la present pàgina web, pot fer-ho dirigint-se a La Singratalla a través de les adreces de contacte indicades en la present pàgina web. 


  4. Enllaços de tercers 

  a) Web enllaçant: Els tercers que tinguin la intenció d'incloure a la seva pàgina web un enllaç d'aquesta pàgina web hauran de complir amb la legislació vigent i no podran allotjar continguts que siguin inapropiats i/o il·lícits. En cap cas, La Singratalla es fa responsable del contingut de la pàgina web del tercer, ni promou, garanteix, supervisa ni recomana els continguts d'aquesta. En el cas que, la web enllaçant incompleix algun dels aspectes anteriors estarà obligat a suprimir l'enllaç de manera immediata.

  b) Web enllaçada: En aquesta pàgina web es poden incloure enllaços de pàgines web de tercers que permetin a l'Usuari accedir. No obstant l'anterior, La Singratalla no es fa responsable del contingut d'aquestes pàgines web enllaçades, sinó que serà l'Usuari l'encarregat d'acceptar i comprovar els accessos cada vegada que accedeixi. El present Avís Legal es refereix únicament a aquesta pàgina web i continguts de La Singratalla, i no s'aplica als enllaços o a les pàgines webs de tercers accessibles a través de la pàgina web.

  Tals enllaços o mencions tenen una finalitat que no implica el suport, l'aprovació, comercialització o relació alguna entre La Singratalla i les persones o entitats titulars dels llocs on es trobin.


  5. Propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts

  Tots els continguts de la pàgina web, llevat que s'indiqui el contrari, són titularitat exclusiva de La Singratalla o de les seves afiliades i, amb caràcter enunciatiu, que no limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logos, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies , i altres elements que apareixen a la pàgina web. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en la pàgina web estan protegits per la Llei. 

  La Singratalla no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús personal a l'usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb el seu Web i els serveis oferts en la mateixa.

  Per això, l'Usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació, i en general, qualsevol altra forma d'explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d'aquesta pàgina web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i / o industrial de La Singratalla o de la titular dels mateixos. 


  6. Publicitat

  A la pàgina web podran allotjar continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d'assegurar que el material remès per a la seva inclusió en la pàgina web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser aplicables.

  La Singratalla no serà responsable de cap error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris dels patrocinadors. En tot cas, per interposar qualsevol reclamació relacionada amb els continguts publicitaris inserits en aquesta pàgina web poden posar-se en contacte amb La Singratalla a través dels mitjans indicats a l'inici.


  7. Tractament de Dades Personals

  Per conèixer el tractament que La Singratalla durà a terme de les dades personals que tracti a través de la present pàgina web, pot adreçar a la Política de Privacitat. Preguem llegeixi atentament aquest text legal abans de facilitar les seves dades personals.


  8. Legislació aplicable

  L'Avís Legal es regirà i interpretarà de conformitat amb la legislació espanyola.

  Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar-se de l'accés a la pàgina web, es sotmetran als jutjats o tribunals pertinents de el domicili de l'Usuari.

  La Singratalla perseguirà l'incompliment de el present Avís Legal, així com qualsevol utilització indeguda de la pàgina web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre i assisteixin en dret.


  9. Contacte

  Per a qualsevol consulta o comentari sobre el present Avís Legal es podrà posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic llibreria@lasingratalla.com

Este sitio web almacena datos como cookies para habilitar la funcionalidad necesaria del sitio, incluidos análisis y personalización. Puede cambiar su configuración en cualquier momento o aceptar la configuración predeterminada.

política de cookies

Esenciales

Las cookies necesarias ayudan a hacer una página web utilizable activando funciones básicas como la navegación en la página y el acceso a áreas seguras de la página web. La página web no puede funcionar adecuadamente sin estas cookies.


Personalización

Las cookies de personalización permiten a la página web recordar información que cambia la forma en que la página se comporta o el aspecto que tiene, como su idioma preferido o la región en la que usted se encuentra.


Análisis

Las cookies estadísticas ayudan a los propietarios de páginas web a comprender cómo interactúan los visitantes con las páginas web reuniendo y proporcionando información de forma anónima.


Marketing

Las cookies de marketing se utilizan para rastrear a los visitantes en las páginas web. La intención es mostrar anuncios relevantes y atractivos para el usuario individual, y por lo tanto, más valiosos para los editores y terceros anunciantes.