• 15/10/2019 10:00 h La Singratalla - Tremp

  FAS 6 ANYS. TRIA UN LLIBRE!

  Campanya per estimular els hàbits de lectura dels infants

  Comença la campanya promoguda per la Generalitat de Catalunya "Fas 6 anys. Tria un llibre", que té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre.

  Tots els nens i nenes que durant el 2019 han fet o faran 6 anys rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera  La Singratalla s'adhereix a aquesta campanya. Des del 15 d'octubre al 30 de novembre (i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària), les nenes i els nens podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi a La Singratalla, i per un import de fins a 13€. Si l’import del llibre és superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

  En el cas que no s'hagi rebut la targeta cal enviar un mail abans del 30 de novembre amb el nom, cognoms, adreça completa, a fas6anys@gencat.cat i la Generalitat de Catalunya us farà arribar un codi per a poder realitzar el bescanvi.

  En aquest enllaç trobareu més informació sobre la campanya http://icec.gencat.cat/ca/campanyes/fas-6-anys/index.html

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto